Valborg

Tjo. Har inte hänt mycket i skolan idag. SKA TILL STOCKHOLM MED ENHETEN IMOROGN. Så jag hinner inte blogga imorogn. Åker kl 7:00 och är hemma ca kl 20:00. Haha. Jag kommer få en egen gudie, Thillda blir min gudie. Hon sa det själv. ;P
Här kommer det lite bilder från Valborg. Sent jag vet men fick bilderna nyss av Joesy.
Lounis
Thilla, Lounis och jag (Srunta i min drogiga min xD)
Samma. (Samma fast för Thillda istället)
Lounis
Lounis
Jag och Lounis.

La, La, La

Tjo. Vaknade för en timme sen. Har sovmorogn också. Skönt. Stockholm imorogn med enheten. Bi får bara ca 2,5 timme på stan.. Aja
I lördag träffade jag min mamma på stan när jag var med Greffa och Malin. Sen dess har det inte hänt något speciellt. Vi höres!
Kramar Sanna G

Grattis :)

Grattis Oskar!
Som fyller 16 år!

Dagarna

Tjo. Nu har lite bloggat på ett par dagar. Har inte haft tid. I torsdags var jag på stan med syrran. Köpte nya piercingar. Sen åkte jag hem till mamma och sen åkte jag till minigolfen för jag ska jobba där i sommar. I 3 veckor. Sen blir det att jobba på sommarfixarna i 2 veckor. Mycket jobb i sommar. Får ju betalt :) Sen blev det Malin en stund. Sen var dagen slut. Igår skulle jag ha haft orientering men jag hade ont i benen. Fick stanna i 10-15 min och då fick jag 10 myggbett! >__< Sen hade jag engelska sen slutade jag. Möte syrran när hon slutade. Vi åkte och handlade. Sen åkte vi till Katterna och träffade alla katter där. Sen åkte vi hem till mig och såg på film. Spirited Away. Sen såg vi på Andar, Finns dom? Jag tror på spöken jättemycket eftersom jag sett och varot med om det. Sen åkte syrran hem. kollade jag på TV och sen gick jag och la mig. Idag har ätit och sen har jag och pappa börjat göra rabarberglass. Sen kommer lite folk som ska äta här och då kommer även Malin. :) Hon ska sova över. Det var länge sen.
Vi höres
Kramar Sanna G

Trött

Tjo. Ska snart gå och lägga mig har jag tänkt men kommer inte kunna somna. För jag tänker för mycket på kvällarna. Och sen när man ska gå upp är man för trött som idag. Vaknade kl 7:30. Jag "SHIT! IGEN!" Det är inet ovanligt att jag försover mig. Och så måste jag kunna Mental Istid på piano imorogn, vilket jag inte kan.. Suck Föreställningen är ju NÄSTA vecka. (!)
Aja får se hur det blir.
Kramar Sanna G
När syrran målade och skrev på mig för någon vecka sendan.

Det står Sussanna Geisler
Det står "Jag äter en banan." xD
Det står "Banana Phone". Som låten.
Det finns fler bilder men jag orkar inte nu. (Jag är lat)

Prov

Tjo. Kom nyss hem (!) fick sluta kl 15:30 bara för att vi hade berättar kurs med Mårten Sandén. Det var lite långtråkit för vi började kl 12:30 till 15:30. Och så hade jag prov i biologi. Sex och Samlevnad. Det gick bra, tror jag. Sen blir det att göra ingeting!


Kramar Sanna G

Slipknot basist död

R.I.P Paul Gray
http://www.youtube.com/watch?v=BzrIixmF93w
Paul Gray var basist i metal bandet Slipknot.


Skäms på mig, skäms!

Tjo. Förlåt att jag inte har bloggar de senaste två dagarna. Har inte haft tid och när jag väl har haft tid har inte haft lust eller ork till att blogga. Men nu ska jag berätta vad jag har gjort. Igår var jag med Malin, Lounis och Alle. Vi åkte och badade men Malin tyckte det var för kallt. Så jag och Malin solade. Lounis och Alle kastade en golfboll till varandra.Sen åkte vi hem till mig och tittade på film. Little Nicky. Sen drog Lounis och Alle hem och åt. Sen orkade de inte vara mer. Så det blev Malin och jag kvar och vi kollade på film och åt kladdkaka. Idag var jag på första lektionen och sen åkte jag till tandläkaren och när jag kom tillbaka så kunde jag inte prata normalt för att halva min tunga var behövad. Och nu har jag ont i min käke och kan inte öppna den så mycket. Försökte att äta en muffins men det gjorde bara ont. :(
Men vi höres
Kramar Sanna G

Jävla mygg!

Tjo. Det blev att vara med Fillan istället igår. Jag satt på mitt rum och såg henne utanför. Jag: "Fillan!" Hon: "Vart?" Jag: "Bakom Trädet" Sen gick jag ut till henne och snackde en stund sen gick vi och möte Mathilda (http://cookievirus.blogg.se/) Sen gick vi till Krull. Men de var på väg till Bazze så vi gick dit. Sen gick vi till lekplatsen. Sen var jag tvungen att dra hem. Sen blev det inte så mycket senare på kvällen. Sov på soffan inatt. inte en bra sak att göra för att solen väckte mig. Vacknade runt 10. Sen ringde mamma och frågade om jag kunde vara mobel till en som skulle sälja en klänning. En gammal från typ 30-talet. Bilder från ni inte! Usch, var osminkad och allt! >___<
Det har varit fin väder hela helgen förutom nu för nu regnar det! Tråkit.
Får se vad som händer imorgon. Vill bada om det är fint väder.
Vi höres!
Kramar Sanna G

Har inte tid

Tjo. Det var ett tag sen. Jag har inte haft tid att blogga. Igår firade jag min kusin barn Simon som fyllde 4 år. Sen kom Malin och Greffa och vi åkte till Korpa och träffade några där. Vi grillade och hade skoj. Sen åkte vi till Malin och kollade på film. Mr and Mrs Smith. Först somnade Greffa och somnade jag och fick jag ett sms som väckte mig. Sen åkte jag hem. Sen la jag mig.
Idag har jag jobbat i trädgården. Sen kom Greffa och hämtade mig och sen åkte vi till Malin. Vi åkte och bade. Det var kallt i början. Sen åkte vi hem till Malin. Sen körde Greffa hem mig. Och jag skulle grilla med pappa och några till. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och har tråkit. Ska iväg sen till Malin. Då vet jag inte vad vi hittar på. Men vi höres!
Kramar Sanna G

Hemma från skolan

Tjo. Idag var jag hemma från skolan. Mådde inte bra, hade ont i hela min kropp. Så jag sov till 11:30, åt en macka, gick ner och kollade på en film. Bröllopduellen. Sen tittade jag på TV och så hör jag att det ringer på dörren och då är det syrran. Vi gick ner och kollade på en film. Mimi wo sumaseba. Sen kollade vi på en till film. Get Smart's Bruce and Lloyd: Out of Control. Sen gick syrran hem. Sen åt jag och då kollade jag och pappa på Avatar. Sen duschade jag och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig.
Vi höres!
Kramar Sanna G
Bjuder på en gammal cam bild.

Malin dag

Tjo här kommer det lite bilder från igår. Bilderna är inte iordning.













Usch

Tjo igen. Jag känner mig dum som la ut bilden på den som var hemlig för alla känner igen tröjan.Känner mig lite korkad. Aja nu är det för sent. Det röda är jag och resten är liten bit av klassen.
Nu ser jag Malin så vi ses senare!
Kramar Sanna G

Lögarbergen

Tjo. Idag var vi på Lögarbergen med skolan. Det var varmt men endå kallt. Det var fuktigt ute och det var molningt. Men nu skiner solen och Malin och jag ut och fota. :DHär kommer det lite bilder från dagen.
Joesy och Thilda
Joesy
Molningt :(
Thilda
Jag, Joesy och Thilda
En svan
Thilda och Joesy
Joesy och Thilda
Joesy och Thilda
Thilda och Joesy
Joesy
Joesy och i bakgrunden Martin

Trött

Tjo. Här äntligen orkar att stänga på datorn. När jag kom hem tog jag cyklen och åkte hem till mamma och hämtade lite saker och innan jag skulle åka sa mamma: "Hur mycket väga du innan?" Jag: "48 typ" Mamma: "Tänk vad mycket ett par kilo kan göra" Alltså så tycker min mamma att jag är för smal, vilket jag inte är.
Aja. Sen åkte jag hem och väntade på pappa. Vi åkte och handlade tills imorgon. Sen när vi kom hem så åt jag mat och slappade framför TV och sen åkte pappa till Speedway. Sen var jag nära på att somna vid TV. Sen satt jag mig här.
Ses senare.
Kramar Sanna G

Samtal

Tjo. Idag hände inte mycket i skolan. När jag kom hem gick jag ner och kollade på TV och åt en muffin som Malin och jag bakade i Fredags. Och nu sitter jag här och tänkter och lyssnar på musik. Tänker på minnen. Både bra och dåliga minnen. Saknar massor av människor.
Här kommer bilder på de jag saknar otroligt mycket.
Fick ett samtal från Mejeriet och det sa att jag kom med i sommarfixarna. Två jobb i sommar. Både sommarfixarna och Minigolfen. Och kom inte dit och mobba mig för jag jobbar där! >__< Jag får typ 100 kr i timmen. Haha så det så! xD
Johanna♥
Amanda♥
Fillan♥
Ewelina♥
En hemlig person
Kramar Sanna G

Slapp dag

Tjo. Idag har man bara slappat. Tittat på TV suttit vid datorn. Har inte orkat att göra något speciellt. Har nyss duschat. Ska snart gå och lägga mig. Vi höres imorogn.
Kramar Sanna G

Ingen fest

Tjo. Igår blev det ingen fest. Hon kom aldrig. Men då åkte vi hem till Greffa och kollade på film. Här kommer det bilder från igår. (Tagna med mobilen)
Mats
Malin
Malin och Greffa
Greffa
Greffa
Malin och Greffa
Malin och Greffa
Mats
Greffa
Tack för dagen!
Kramar Sanna G

Tjo

Tjo alla! Igår var jag med Malin. Vi bakade! Vi är bäst på att baka ju! Haha xD
Idag åkte pappa och jag ner till stan. Köpte en klänning som jag ska ha på avslutingne och ni får inte se den innan dess!! Och ett par örhängen. Och sen sak jag dra till Malin och sen ska vi dra till Greffa.
Så jag hinner inte att blogga idag så mycket.
Vi höres
Kramar Sanna G


Stan

Tjo. Är hemma från stan och katthemmet. Köpte ett par skor. Snart kommer Malin också. Vet inet vad vi ska hitta på faktist.
Malin vispar grädde. Länge sen!

Fixar mig

Tjo. Håller på att fixa till mgi ska ner till stan med syrran en stund.Är precis klar med håret. Ska bara sminka mig också. Men vi höres senare
Kramar Sanna G

Hemma

Tjo igen. Nu är jag hemma från mamma. Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Emilie Autumn♥
Hon är så snygg så det inte är sant! Nu vet jag inte vad jag ska göra. Imorogn kanske det blir att gå och kolla på stan med syrran. Lördag FEST med Malin och Greffa m.m. Sondag slappa. Men vi höres!
Kramar Sanna G
Emilie Autumn♥

Herman!

Grattis Herman som fyller 17 år idag! ;D Eller ska man säga Erman, som syrran säger "Han börjar på H och slutar med Erman" Haha xD
Du börjar bli stor. Haha ;D

Regnar :(

Tjo. Jag aknade för två timmar sen och då har jag hunnit att titta på TV, ätit "fruksot" och duschat. Sen ska jag dra till mamma och hämta mina saker som Syrran lånade när hon åkte till Frankrike. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Får se sen. LEDIG I FYRA DAGAR! Vad skönt.
Vi höres!
Kramar Sanna G

Huvudvärk!

Tjo igen. Har nyss kollat på TV och nu har jag fått huvudvärk. Kan knappt tänka. Det rengar också det kan vara därför jag har huvudvärk.

Varför måste du vara så himla söt?
I'm givin' up, on everything
Because you messed me up
Don't know how much you
Screwed it up

I wake up in the mornin'
Put on my face
The one that's gonna get me
Through another day
Doesn't really matter
How I feel inside
This life is like a game sometimes

Jag vill inte ha någon hjälp. Jag behöver ingen hjälp. Så sluta tjata!

(Texterna är från Avril Lavigne - Forgotten och Naked.)

Skola

Tjo. Har äntligen orkat stänga på datorn. Har inte hänt så mycket i skolan idag förutom att jag var på helsoundersökning. Jag är 155cm lång :( JAG ÄR JU ASKORT!! Vill vara längre. Och sen fick vi sluta 20 min tidigare idag, WOHO! Sen gick man hem, gick ner och kollade på tv. Först var det Tyra Banks Show sen var det Top Model. Sen gick jag upp och började med maten. Vi bakat pizza idag. Mums!
Men vi höres
Kram Sanna G

Malin dag! :)

Tjo. Idag var men med Malin. Vi hade roligt! Har inte så mycket att skriva.
http://malinwilensjo.blogg.se/
Vi höres
Kramar Sanna G


Tjo

Tjo alla söta människor. Hände inte mycket i skolan idag. Sen var det tandläkaren. Hon som hjälper till sa att min nya hårfärg var snygg och att man blev glad av den. LoL
Sen åkte jag hem och åt för jag var så hungrig, det var ingen god mat i skolan. Sen satt jag mig och kollade på  "Internet - Vad är sant?". Sen hämnade jag här. Just nu lyssnar jag på musik. My Chemical Romance. Sen blir det att kolla på Top Model.
Vi höres!
Kramar Sanna G

God Morogn

God Morgon Alla!
Skola idag, jag börjar kl 9:10. Buu.. Vill inte till skolan.
Tandläkaren idag med, det gör inte dagen bättre.
Vi höres
Kramar Sanna G

Håret

Tjo igen. Här får ni två bilder på håret. Dåliga bilder för de är tagna med mobilen.
Det är mörkare än vad det är på bilden
Så mörkt är det typ (Osminkad)
Kramar Sanna G

Hårfärg

Tjo! Jag blev skit nöjd med min nya hårfärg. Jag tänker nästan "I LOVE MY NEW HAIRCOLOR!" Har ingen bild än. 
:( 
Skola imorogn. :( BUU!! Vill inte gå till skolan igen. 
Har inget mer att skriva så vi höres!
Kramar Sanna G 

Tonar håret

Tjo! Gick till stan förrut fast det regnade. Köpte toning och nu sitter jag här och tonar hårt. Ni får se resultatet någon annan dag för jag har ingen kamera.
Vi höres!
Kramar Sanna G

Regn :(

Tjo, idag regnar det. Inte är inte alls roligt hade tänkt att åka ner till stan och köpa toning. Men kanske inte ska det. Annrs händer det inte mycket. Syrran är i Frankike. Så det är bara mamma och jag hemma. Pappa är också bortrest, men han kommer hem ikväll. Jag åker hem imorogn.
Men vi hörs senare!
Kramar Sanna G

Förlåt

Tjo! Förlåt att jag inte har bloggat på de sista dagarna men jag har inte haft tid.
Igår hände det inte mycket. Blev sams med Martin vilken lättnad. Åkte ham till Mamma och då hade jag inte tid med att blogga, satt inte ens vid datorn.
Idag hade vi idrott och jag blev yr och fick sitta ner och kolla på. Hade inte ättit på hela dagen, sen var det lunch som tur var. Blev lite piggare iaf. Och nus sitter jag här och gör ingeting. Då fick det mig att tänkta på låten Ingenting med Kent. Ikväll kanske jag ska kolla på när Malin har dansuppvisning, men jag är inte riktigt säker. Jag tänkte lägga in lite gammla biler från 1-2 år tillbaka. Haha.Jag på Midsommer 2008
Malin var uttråkad.
Jag sommaren 2008
Malin sommaren 2008
Sen färgade jag håret svart, vilket jag ångrar
Min utväxt.
Jag vinter 2008
Nyvaken
Jag
När jag fyllde 14 år

:/

Tjo, det blev ingen speedway igår, vi såg bara två heat sen kom Fredrik och hämtade oss.
Idag var jag helt ensam iskolan. Ingen av Joesy och Thilda var i skolan idag. Så det har inte hänt mycket idag.
Vi hörs
Kram Sanna G

Speedway

Tjo, just nu sitter jag hemma hos Malin. Jag väntar på att hon ska blir klar. Sen kanske det blir att dra hem till mig. Försov mig idag så jag han inte smika mig så mycket, jag har bara foundation på mig. Så jag han inte packa till idrotten så jag och Joesy fick gå en promenad istället. Jag fattar inte varför du inte svarar när jag skriver till dig. ÅH! Inte bara jag desutom. Aja.. Speedway idag med Malin och Nikkie.
Vi hörs senare!
Kram Sanna G

:)

Tjo. Är hemma nu och har varit det har jag varit en stund också. I skolan var vi på fotoutstälning i kyran det handlade om mobbning. Annars har det inte hänt mycket. Just nu lyssnar jag på musik och äter kladdkaka som jag bakade igår. Idag vet jag inte vad jag ska göra idag. Idag har jag en anulonda frisyr. Hade en insperation av Hok i Quest Crew. Det är det små flättorna han har. Kolla på videon http://www.youtube.com/watch?v=2Od5ZXwt2kA. De är AWESOME!

Har inte orkat

Tjo. Jag vet att jag inte bloggade igår för det fanns inget att skriva om och jag hade inte lust häller. Mne idag tar man igen. Idag har jag jobbat i trädgården med pappa. Jag planterade om några blommer vi köpte i fredags. Pappa klippte gräsmattan. Det luktar så gott när det är ny klippt, det luktar sommar då. Men åt vi pizza. Sen fixade vi lite i landet. Sen fikade vi. och nu sitter jag här och tråkar.


RSS 2.0